fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Rene Leeman ja Elisaveta Berik jäid üksikmängus jagama 3.-4. kohta

31.07.2021

Lätis lõppes täna U-17 vanusklassi turniir, kus osalesid mitmed Eesti mängijad. Poolfinaali pääsesid Eesti mängijad kolmes mänguliigis.

Noormeeste üksikmängus jõudis poolfinaali Rene Leeman. Poolfinaali koha tagas Leeman endale alistades kaheksanda asetuse Poola mängija Igor Jaseki 16:21, 21:18, 21:18. Finaali pääsu eest kohtus eestlane teise asetusega poolaka Mateusz Golasiga, paraku selles kohtumises pidi Leeman tunnistama vastase paremust seisuga 13:21, 12:21. Chris Robin Talts ja Karl Aksel Männik jäid pidama kolmandas ringis.

Neidude üksikmängus jõudis poolfinaali Elisaveta Berik, kes alistas veerandfinaalis Saksamaa mängija Meline Zeisigi 21:12, 21:14. Finaali pääsule jäi ette, aga Ukraina mängija Yevheniia Kantemyr, kes võitis Berikut 18:21, 18:21. Veerandfinaalis jäid pidama Emilia Shapovalova kui ka Annabel Rohtla.

Noormeeste paarismängus jõudsid poolfinaali Chris Robin Talts ja Rasmus Talts, kui võitis Läti paari Rolands Bratcikovsi ja Leonardo Golovcenko 21:16, 21:12. Poolfinaalis andsid Talts/Talts loobumisvõidu. Veerandfinaalis pidid kaotuse vastu võtma Rene Leeman ja Karl Aksel Männik Poola paarilt Bartlomiej Butkuselt ja Jan Wilczakilt seisuga 13:21, 13:21.

Neidude paarismängus pidid Eesti paarid vastastele alla vanduma veerandfinaalides. Birgit Reintam ja Kerttu Voore jäid alla Poola paarile Anna Czuchrale ja Julia Piwowarile 9:21, 11:21. Annabel Rohtla ja Meribel Rohtla võistuse lõpetasid Ukraina paar Yevheniia Kantemyr ja Amina Lysenko seisuga 6:21, 5:21.

Segapaarismängus jõudsid eestlastest veerandfinaali Karl Aksel Männik ja Kerttu Voore, kus pidid vastu võtma kaotuse Poola paarilt Arkadiusz Dydynskilt ja Julia Stankiewiczilt seisuga 9:21, 14:21. Rasmus Talts/Emilia Shapovalova, Chris Robin Talts/Birgit Reintam ja Rene Leeman/Elisaveta Berik jõudsid teise ringi.

Võistluste tulemused on nähtaval siin.