fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-17 mängijad alustasid võistlemist Lätis

29.07.2021

Täna alustati mängudega Lätis toimuvatel U-17 vanuseklassi võistlusel. Mitmed Eesti U-17 mängijad osalevad turniiri.

Esimesed mängud toimusid noormeeste paarismängus, selles mängu liigis osaleb võistlustel kaks Eesti paari Chris Robin Talts/Rasmus Talts ja Rene Leeman/Karl Aksel Männik. Leeman/Männik alistasid täna 21:18, 21:18 Leedu paari Rokas Lesniskasi ja Domas Paksyse.

Neidude paarismängus osaleb kolm paari Birgit Reintam/Kerttu Voore, Heli Merisalu/Emilia Shapovalova ja Annabel Rohtla/Meribel Rohtla. Täna astusid ainsana väljakule Merisalu/Shapovalova, kes pidid tunnistama Leedu paari Jogaile Keleciute ja Taja Leonovici paremust seisuga 21:15 , 17:21, 16:21 . Õed Rohtlad said loobumisvõidu Ukraina paari vastu.

Segapaarismängus osalevad Eesti paaridest Rene Leeman/Elisaveta Berik, Chris Robin Talts/Birgit Reintam, Karl Aksel Männik/Kerttu Voore ja Rasmus Talts/Emilia Shapovalova. Ainsa segapaarina käisid platsil Männik/Voore, kes alistaisd kohaliku paari Toms Sala ja Anna Kupca 23:21, 21:18.

Noormeeste üksikmängus esindavad Eestit Chris Robin Talts, Rasmus Talts, Karl Aksel Männik ja neljandat asetust omav Rene Leeman. Ainukese eestlasena astus täna platsile Männik, kes võitis Läti mängija Rolands Bratcikovski 21:11, 21:10.

Neidude üksikmängus on võistlustules Elisaveta Berik, Heili Merisalu, Emilia Shapovalova, Kerttu Voore, Annabel Rohtla, Meribel Rohtla ja Birgit Reintam. Voore täna väljakule minema ei pidanud kuna ukrainlanna Anastasiia Alymova loobus võistlusest. Meribel Rohtla pidi õhtuses kohtumises tunnistama leedulanna Jogaile Keleciute paremust seisuga 21:18, 12:21, 12:21.

Uudis täieneb tänaste mängu tulemustega jooksvalt.

Võistluste tulemused on nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.