fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba kaotas alagrupi teise mängu

27.07.2021

Täna toimus Eesti esireketil Kristin Kuubal (BWF 51.) teine kohtumine D alagrupis.

Kuuba kohtus tailanna Busanan Ongbamrungphaniga, selle kohtumise võitja kindlustas endale ka algarupi võidu.

Esimene geim algas tasavägiselt, kuid tailanna suutis siiski endale väikse eduseisu kasvatada 9:4. Kuuba vähendas küll vahet, kuid pausile pidi ta minema kaotusseisu 8:11. Pärast intervalli oli eestlanna tagaajaja rollis, kuid viigistas kohtumise tähtsal hetkel 15:15. Sellele vastas Ongbamrungphan kolme punktilise spurdiga ja seis tablool oli 18:15. Geimi lõpus Kuuba küll võttis ühe punkti tagasi, aga taas vastas tailanna kolme punktilise spurdiga ja eestlannal tuli vastu võtta kaotus esimeses geimis 16:21.

Teine geim saavutas samuti tailanna väikse edu, mida hoidis kindlalt ka intervallile minnes, kui tablool oli skoor 11:7. Otsustava geimi teisel poolel Kuubale tailanna enam võimalust ei andnud ja võitis kohtumis 21:16, 21: 12.

Kuuba olümpiaedbüüt Tokyos lõppes ühe võidu ja ühe kaotusega.

Mäng on järelvaadatav siin.

Foto: Karli Saul/EOK