fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Raul Must kaotas olümpiavõitjale

25.07.2021

Täna alustas Tokyo 2020 olümpiamängudel võistlemist meesteüksikmängus Eesti esireket Raul Must.

Must kuulub N alagruppi, temaga on samas alagrupis veel Rio olümpiavõitja Chen Long ja Hispaania esireket Pablo Abian. Täna hommikul pidas Must enda esimese mängu tiitlikaitsja vastu.

Must alustas esimeses geimis hästi minnes mängu juhtima 6:4. Mängus püsis ta veel ka enne pausi kui tablool oli skoor 8:8. Pausile mindi siiski Chen Longi juhtimisel 11:8. Tiitlikaitsja tegi pärast pausi vahespurdi kasvatades enda edu 7 punktile ja juhtides kohtumist 16:9. Must geimi tagasi enam ei tulnud ja kaotas esimese geimi 10:21.

Teises geimis tõmbas Must ennast hästi käima ja asus juhtima geimi 4:1. Viimane eduseis Mustal oli seisul 7:5. Taaskord pidi Eesti esireket minema intervallile tagaaja rollis seisul 8:11. Geimi teine pool suutis eestlane võita vaid ühe punkti ja vastu tuli võtta kaotus seisuga 9:21. Nõnda kindlustas Chen Long oma esimese võidu 21:10, 21:9.

Järgmine kohtumine on Raul Mustal teisipäeva varahommikul kell 04.00, kui ta läheb vastamisi hispaanlase Pablo Abianiga. Otsepilt mängust on nähtav Kanal 2-s.

Homme teeb oma olümpiadebüüdi Kristin Kuuba, kui kohtub Peruu mängija Daniela Maciasega kell 11.50. Macias mängis eile tailanna Busanan Ongbamrungphaniga ja kaotas kohtumise 4:21, 9:21.

Võistluste tulemustega saab tutvuda siin. Raul Musta kohtumine on järelvaadatav siin.

Foto: Karli Saul/EOK