fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba sai Bundesligas kaela hõbemedali

22.06.2021

Nädalavahetusel peeti Saksamaa klubi sulgpalliliigas Bundesliga poolfinaalid ja finaal. Kristin Kuuba koduklubi 1. BC Wipperfeld alistas poolfinaalis vastased kindlalt, kuid finaalis tuli vastu võtta kaotus.

Laupäevases poolfinaalis läks 1. BC Wipperfeld vastamisi SC Union Lündinghauseniga. Kuuba esindas enda klubi nii üksik- kui ka paarismängus. Paarismängus alistas Kuuba koos paarilise Jie Yaoga viigeimilises matšis Yvonne Li ja Linda Eferi seisuga 11:7, 11:6, 9:11, 5:11, 11:7. Üksikmängus kohtus eestlane Yvonne Liga selleski kohtumises läks tarvis viite geimi ja seekordki väljus võitjana eestlanna alistades Li seisuga 11:13, 11:8, 11:9, 4:11, 11:9. Nõnda tõi Kuuba oma klubile vajalikud kaks punkti ja klubidevaheline lõppseis jäi 4:1.

Finaalis kohtuti viimaste aastate ühe edukaima Saksamaa sulgpalliklubi 1. BC Saarbücken-Bischmisheimiga. Nagu ka poolfinaalis asus Kuuba platsile kahes mänguliigis, esimesena läks ta taaskord platsile paarismängus koos Yaoga. Selles mängus tuli vastu võtta paraku kaotus Isabel Herttrichilt ja Stine Küspertilt seisuga 11:8, 7:11, 7:11, 9:11. Üksikmängus Kuuba enda mängu lõpetada ei saanud, kuna samal ajal toimunud meeste üksikmängus  kindlustas 1. BC Saarbücken-Bischmisheim enda Bundesliga võidu.