fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

EOK tunnustas 2020. aasta medalivõitjaid

15.06.2021

Täna 15. juunil tunnustas Eesti Olümpiakomitee Tallinnas 2020. aastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt 76 medalit võitnud sportlasi ja nende treenereid.

EOK president Urmas Sõõrumaa tänas oma kõnes sportlasi kui ka nende treenereid, kes keerulisel aastal võimsate tulemusteni jõudsid. Sõõrumma ütles, et eelmisel aastal võidetud medalid on veelgi tänuväärsemad ja kallimahinnalisemad ning, et meie väikese rahva jaoks on need olulised autasud. EOK president lisas veel, et need medalid näitavad meie elujõudu, tugevust ja pealeahakkamist.

Kohal oli ka Eesti juunioride sulgpallikoondis, kes saavutasid eelmisel aastal kõrge 3. koha Soomes toimunud võistkondlikel Euroopa meistrivõistlustel. Koondise koosseisu kuulusid Tauri Kilk, Mario Kirisma, Oskar Männik, Catlyn Kruus ja Ramona Üprus, juunioride koondist juhendas Heiki Sorge. Lisaks koondise peatreenerile tänati ka mängijatega igapäevaselt tegelevaid treenereid ehk Aigar Tõnust, Mart Siliksaart, Mart Mäeranda ja Robert Kaselat. Eesti Sulgpalliliitu esindas vastuvõtul liidu president Ulla Helm.

Vastuvõtule olid kutsutud nii olümpia- kui ka mitteolümpiaaladel maailma- ja Euroopa meistrivõistlustelt 2020. aastal medaleid võitnud täiskasvanud ja noorsportlased oma treeneritega. Ühtlasi tunnustati noorte olümpiamängude medaliste.

Foto: Karli Saul/EOK