fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba aitas Saksamaal oma koduklubi poolfinaali

14.06.2021

Tihedal nädalavahetusel mängisid sulgpalli Eesti mängijad mitmes riigis, Leedu ja Hispaania võistluste kõrval aitas Kristin Kuuba enda koduklubi 1. BC Wipperfeldi poolfinaali.

Äsja Peter Gade akadeemias treeninglaagris viibinud Kuuba, aitas nädalavahetusel oma klubil Bundesligas võita 3 kohtumist. Laupäeval võitis Wipperfeldil 7:0 SV GutsMuths Jena meeskonda. Eestlanna osales selles kohtumises vaid naiste üksikmängus, kuid võitis kindlalt vastas mängija Lisa Gepperti 11:5, 11:2, 11:1. Laupäeval toimus ka teine kohtuminegi, kus Kuuba panustas võitu kahe punktiga, Wipperfeld alistas 4-3 TSV Trittau. Eestlane mängis seekord nii naiste paarismängus kui ka naiste üksikmängus, paarismängus alistati koos paarilise Jie Yaoga 8:11, 11:5, 11:7, 11:9 Isra Faradilla ja Emma Moszczynski. Üksikmängus kohtus Kuuba Isra Faradillaga, selleski kohtumises läks vaja nelja geimi ja seekordki väljus võitjana just Kuuba alistades vastse 11:3, 9:11, 11:8, 11:7.

Pühapäeval kindlustati alagrupi esikoht 6-1 võiduga TSV Refrathi üle. Seekordki osales Kuuba kahes mängus ja nagu laupäevalgi naiste paarismängus ja üksikmängus. Paarismängus võideti koos Jie Yaoga 6:11, 15:13, 11:7, 14:12 Ann-Kathrin Spöri ja Leona Michalski. Üksikmängus läks Kuuba vastamisi Spöriga ja võitis kohtumise 6:11, 11:7, 11:5, 11:3.

Järgmine nädavahetus selgitatakse välja Bundesliga võitjad.

Bundesliga mängudega saab tutvuda siin.