fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti meespaarid jäid Leedus pidama poolfinaalides

13.06.2021

Täna selgitatakse Leedus Future Series kategooria turniiril välja võitjad. Mängupäev algas poolfinaalidega ja lõppeb õhtuste finaalidega, eestlasi seekord finaalis pole.

Meeste paarismängus osales mõlemas poolfinaalis üks Eesti paar. Tabelis üleval pool olnud ja esimest asetust omanud Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner läksid poolfinaalis vastamisi kuuenda asetusega Taani paari Emil Lauritzeni ja Mads Vestergaardiga. Esimeses geimis jõudis Eesti paar taanlastega rütmis püsida kuni seisuni 8:9. Pärast seda läks Taani paar oma teed tehes 11:0 spurdi ja võites esimese geimi 21:9. Teine geim möödus tasavägisemalt Kaljurand ja Käsner asusid kohtumist juhtima 7:4. Sellest seisust tulid taanlased kärmelt välja ja intervalliks oli tablool seis nende kasuks 11:7. Eesti esipaar suutis vahe küll vähendada ühe punktiliseks seisul 16:17, kuid see ka nende maksimum punkti saagiks jäi ja eestlaste jaoks lõppes turniir seisuga 9:21, 16:21.

Tabeli alumise poole poolfinaalis läksid kolmandat asetust omanud Mihkel Laanes ja Mikk Järveoja vastamisi Ukraina paari Danylo Bosniuki ja Oleksandar Shmundyakiga. Mõlemas geimis saavutas Ukraina paar kiirelt edu ja hoidsid seda kindlalt lõpuni. Laanes ja Järveoja pidid vastu võtma kaotuse 13:21, 14:21.

Seega kuulus meeste paarismängus 3. ja 4. koht eestlastele.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt võistlustest on saadaval siin.