fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad jõudsid Hispaanias poolfinaali

13.06.2021

Eile jätkus La Nucias, Hispaanias Spanish Junior Intrnational turniir. Eestlastel oli pikk päev, kuid siiski edukas, täna võisteldakse nelja finaalikoha eest.

Meeste üksikmängus kohtus Tauri Kilk Hispaania mängija Andres Nuvialaga. Kohtumine lõppes kiirelt, kuna hispaanalne rohtu ei leidnud Kilgi mängu vastu. Eestlan alistas vastase 21:8 ja 21:8. Kolmandas ringis tuli Kilgil alistada Prantsusmaa mängija Quentin Ronget. Selleskki kohtumises näitas Kilk kindlat kätt ja liikus jõudsal sammul veerandfinaali seisuga 21:16, 21:10. Poolfinaali pääsu eest pidi Kilk madistama kolm geimi. Kohtumine hispaanalse Carlos Iglesiasega kestis 49 minutit, ning sellest väljus võitjana Eesti mängija alistades vastase 21:14, 17:21, 21:16. Finaali pääsemiseks peab Kilk täna võitma esimest asetust omava Inglismaa mängija Ethan Rose.

Naiste üksikmängus alustas Catlyn Kruus teisest ringist ja kohtus seal Hispaania mängija Sonia Martineziga. Kruus võitis selle kohtumise pärast 21 minutilist mängu seisuga 21:13, 21:16. Veerandfinaali pääsemiseks tuli Kruusil alistada prantslanna Alicia Huynh. Sellega sai eestlanna edukalt hakkama alistades vastase 21:16, 21:13. Poolfinaali pääses Kruus ilma mänguta kuna Šveitsi mängija Lucie Amiguet andis loobumisvõidu. Poolfinaalis kohtub Kruus Prantsusmaa mängija Marie Cesariga.

Ramona Üprus läks teises ringis vastamisi Prantsusmaa mängija Lise Breuillatiga. Selle kohtumisega Üprusel probleeme ei tekkinud ja 16 parima sekka pääses ta pärast 23 minutilist matši alistades vastase 21:15, 21:14. Veerandfinaali pääsu läks Üprus püüdma Hollandi mängija Jaymie Laurensi vastu. Paraku oli seekord hollandlanna kindlam ja võitis kohtumise 21:18, 21:19.

Meeste paarismängus jõudis ka Eesti paar poolfinaali, Tauri Kilk ja Oskar Männik kohtusid teises ringis kohaliku paari Alejandro Baschwitzi ja Fabian Gutierreziga. Kilk ja Männik võitsid kohtumise kahes geimis seisuga 21:16, 21:13. Veerandfinaalis oli eestlastel teisel pool võrku Prantsusmaa paar Simon Baron-Vezilier ja Emilien Morin. Pärast rabedat esimest geimi näitasid Kilk ja Männik oma oskusi ja võitisid teise ning kolmanda geimi. Poolfinaali pääseti seisuga 11:21, 21:18, 21:18. Poolfinaalis on vastas prantslased Mael Cattoen ja Quentin Ronget, kes pole teel poolfinaali geimi vastastele loovutanudki.

Naiste paarismängus Kruus ja Üprus ei andnud kummaski ringis vastastele 10 punkti. Teises ringis alistati kindlalt Hispaania paar Edurne Olmos ja Yaitsa Valentinova 21:8, 21:6. Sarnast ülekaalu näidati ka veerandfinaali kohtumises, kui võideti Prantsusmaa paar Kelly Banchonpanith ja Tanina Mammeri seisuga 21:9, 21:8. Poolfinaalis lähevad Kruus ja Üprus vastamisi esimese asetusega Lucia Rodriguezi ja Ania Setieniga.

Segapaarismängus alistasid teist asetust omanud Oskar Männik ja Ramona Üprus Hispaania paari Fabian Gutierrezi ja Laura Pedrajase 21:12, 21:12. Kolmandas ringis kohtuti taas Hispaania paariga Nacho Cervello ja Ana Caballeroga. Selle mänguga ka Männiku ja Üpruse turniir lõppes, kui vastu võeti kaotus 17:21, 21:23.

Mängijaid juhendab Hispaanias Eesti U-19 koondise peatreener Heiki Sorge.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt võistlusest on saadaval siit.