fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kaks meespaari jõudsid Leedus poolfinaali

12.06.2021

Täna jätkus Leedus Future Series kategooria turniir. Kaks meespaari pääsesid poolfinaali.

Meeste paarismängus kohtusid teises ringis Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner teise Eesti paari Mario Kirisma ja Robin Schmalziga. Eesti esipaar domineeris kohtumist ja ei andnud noortele võimalust, võites kohtumise 21:8, 21:9. Veerandfinaalis kohtusid Kaljurand ja Käsner Ukraina paari Ivan Druzchenko ja Ivan Medynskiyga. Pärast tasavägist kohtumist liikus Eesti paar poolfinaali võiduga 13:21, 21:18, 21:16. Finaalipääsu eest minnakse vastamisi kuuenda asetusega Taani paari Emil Lauritzeni ja Mad Vestergaardiga.

Poolfinaali pääsesid ka Mihkel Laanes ja Mikk Järveoja, kes kohtusid teises ringis Ukraina paari Oleg Amosovi ja Andrei Doniga. Laanes ja Järveoja alistasid Ukraina paari kahes geimis 21:18, 21:16. Poolfinaali pääsu eest kohtuti Prantsusmaa paari Kimi Lovangi ja Aymeric Toresiga. Selles kohtumises läks vaja kolme geimi, et võitja välja selgitada. Laanes ja Järveoja astusid kohtumisest välja võitjatena seisuga 16:21, 21:15, 21:18. Poolfinaalis kohtutakse seitsmenda asetusega Ukraina paari Danylo Bosniuki ja Oleksandar Shmundyakiga.

Naiste üksikmängus kohtus Emili Pärsim Leedu mängija Samanta Goluvickaitega. Seekord jäi kindlalt peale Goluvickaite võites kohtumise 21:11, 21:13.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt võistlustest on saadaval siin.