fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad pääsesid Hispaanias teise ringi

11.06.2021

Täna alustasid võistlemist mitmed U-19 koondislased Hispaanias Spanish Junior International võistlusel. Eesti mängijate jaoks oli päev edukas ja kaotuskibedust tundma ei pidanud.

Meeste üksikmängus kohtus kolmandat asetust omav Tauri Kilk prantslase Titouan Hoareauga. Esimene geim algas tasavägiselt ja poole geimi peal oli punkti vahe kõigest üks punkt. Seisult 12:11 läks Kilk oma teed ja võitis esimese geimi kindlalt 21:12. Teist geimi domineeris eestlane täielikult kindlustades geimi ja mänguvõidu seisuga 21:12, 21:8. Järgmises ringis on Kilgi vastaseks Hispaania mängija Andres Nuviala. Meeste paarismängus said Kilk ja Männik loobumisvõidu kuna Tšehhi paar loobus võistlusest. Teises ringis lähevad nad vastamisi Hispaania paari Alejandro Baschwitzi ja Fabian Gutierreziga.

Naiste üksikmängus asus teise ringi pääset püüdma Ramona Üprus, kelle vastaseks oli kohalik mängija Paula Llavero. Selleski kohtumises Üprus ei jätnud vastasele võimalustki ja võitis kohtumise kindlalt 21:7, 21:7. Teises ringis kohtub Üprus prantslase Lise Breuillatiga. Catlyn Kruus, kes omab võistlusel neljandat asetust kohtub teises ringis hispaanlanna Sonia Martineziga. Naiste paarismängus alistasid Kruus ja Üprus Hispaania paari Laura Alarvezi ja Ines Costero pärast 20 minutilist matši seisuga 21:7, 21:16.

Segapaarismängus täna Eesti paar Oskar Männik ja Ramona Üprus platsile ei läinud, teises ringis kohtuvad nad Hispaania paari Fabian Gutierrezi ja Laura Pedrajasiga.

Mängijaid juhendab Hispaanias Eesti U-19 koondise peatreener Heiki Sorge.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt võistlusest on saadaval siit.