fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad jäid Leedus üksikmängus kvalifikatsioonis seisma

10.06.2021

Täna algas Leedus Future Series kategooria turniir RSL Lithuanian International. Eesti noormängijad asusid platsile, et pääseda põhiturniirile.

Kvalifikatsiooni ringidest alustasid Eesti mängijad täna ainult meeste üksikmängus. Esimesena läks võitu püüdma Robin Schmalz kelle vastaseks oli kohalik mängija Danielius Berzanskis. Esimese geimi võitis kindlalt Berzanskis seisuga 7:21. Teine geim möödus mäng tasavägiselt ja suurim vahe oli intervallil kui Schamlz oli tagaajaja rollis seisul 8:11. Schmalz tuli sellest seisust välja ja tal oli ka üks geimpall kasutada, kahjuks ta seda realiseerida ei suutnud ja tuli vastu võtta kaotus 7:21, 20:22.

Teise eestlasena läks platsile Mario Kirisma kes kohtus Prantsusmaa mängija Louis Ducortiga. Selleski kohtumises pidi eestlane tunnistama vastase paremust, Kirisma oli küll mõlemas geimis hästi mängus, aga geimi lõpud kaldusid Ducorti kasuks. Nõnda pidigi Kirisma vastu võtma kaotuse 15:21, 17:21.

Viimase eestlasena läks täna platsile Rene Leeman, tema tänane vastane oli austerlane Kai Niederhuber. Esimene geim läks Niederhuber kohe alguses oma teed ja kuigi Leeman suutis vahet vähendada ei piisanud sellest, esimene geim tuli vastu võtta kaotus seisuga 13:21. Teinegi geim suurendas austerlane eduseisu geimi alguses, Leeman küll tuli mängu tagasi 7:0 spurdiga ja vähendas kaotusseisu kahe punktiliseks. Niederhuber ennast sellest heidutada ei lasknud ja võttis mängu võidu endale kindlalt seisuga 21:13, 21:15.

Homme alustatakse Leedus põhiturniiriga.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt võistlustest on saadaval siin.