fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Hispaanias

10.06.2021

Homme alustavad La Nucias, Hispaanias Spanish Junior Internationalil võistlemist Eesti mängijad.

Meeste üksikmängus osaleb ainsana Tauri Kilk, kellel on võistlusel kolmas asetus. Loos tõi talle esimese ringi vastaseks Prantsusmaa mängija Titouan Hoareau. Naiste üksikmängus on Catlyn Kruusil neljas asetus ja esimene ring vaba. Teise ringi vastane tuleb tal Hispaaniast või Prantsusmaalt. Naiste üksikmängus asub võistlustulle ka Ramona Üprus, kes kohtub Hispaania mängija Paula Llaevroga.

Meeste paarismängus on Tauri Kilgil ja Oskar Männikul kolmas asetus ning teise ringi pääsemiseks tuleb neil alistada Tšehhi paar Dominik Kopriva ja David Smutny. Naiste paarismängus on Kruusil ja Üprusel samuti kolmas asetus ja nemad lähevad avaringis vastamisi kohaliku paari Laura Alvarezi ja Ines Costeroga.

Segapaarismängus on Oskar Männikul ja Ramona Üprusel teine asetus ning nemad alustavad teisest ringist. Männiku ja Üpruse teise ringi vastane tuleb kas Šveitsist või Hispaaniast.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin.