fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba ja Must kvalifitseerusid Tokyo OM-le

02.06.2021

Rahvusvaheline Sulgpalliföderatsioon (BWF) andis eelmise nädala reedel teada, et Tokyo OM kvalifikatsiooniaken on sulgenud. Eesti sulgpall on Tokyo OM-l esindatud nii meeste kui ka naiste üksikmängus.

Kristin Kuuba teeb tänavu olümpiadebüüdi, Kuuba kvalifitseerus olümpiale 28. mängijana, kokku osaleb üksikmängudes 38 sulgpallurit. Raul Must osaleb OM-l 4. korda, varasemalt on Must esindanud Eestit olümpial 2008. a Pekingis, 2012. a Londonis ja 2016. a Rio de Janeiros. Must kvalifitseerus Tokyosse 34. mängijana. Paarismängus said peale vaid 16 parimat paari.

Lõplik osalejate nimekiri selgub 5. juuliks. Tokyos mängitakse sulgpalli alates 24. juulist kuni 2. augustini.

OM kvalifikatsiooni edetabel on saadaval siin.