fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijate jaoks lõppes Austrian Open

28.05.2021

Täna mängiti Austrias, Grazis International Series kategooria turniiril välja põhiturniiri pääsud ja põhiturniiri esimesed ringid.

Põhiturniiri pääsu läksid täna püüdma naiste üksikmängus Ramona Üprus (956.) ja Catlyn Kruus (BWF 336.). Üprus pääses põhiturniirile, kuna tema vastane Amy Tan (BWF 302.) edutati otse põhitabelisse. Kruus jäi pidama kvalifikatsiooni viimases ringis, kus tasavägises kolme geimilises mängus pidi tunnistama Prantsusmaa mängija Ophelia Casieri paremust seisuga 14:21, 21:18, 17:21 (BWF 420.).

Põhiturniiril läks Üprus vastamisi neljandat asetust omava Taani mängija Irina Amalie Anderseniga (BWF 78.). Andersen jõudis Spain Masters 2021 võistlusel veerandfinaali. Üprus näitas südikat mängu tugeva vastase vastu, kuid pidi siiski vastu võtma kaotuse seisuga 18:21, 15:21. Teise eestlasena oli naiste üksikmängus põhiturniiril Helis Pajuste (BWF 217.). Kahjuks pidi ka Pajuste vastu võtma kaotuse, pärast 26 minutilist mängu sammus järgmisesse ringi Belgia mängija Clara Lassaux (BWF 181.) seisuga 21:18, 21:17.

Naistepaarismängus kohtusid Üprus ja Kruus (BWF 336.) Malaisia paari Anna Ching Yik Cheongi ja Yap Cheng Weniga (BWF 63.). Maailma edetabelis 273 kohta kõrgemal olev naispaar näitas oma klassi. Cheong ja Wen ei andnud Eesti paarile võimalustki ja võitsid kohtumise kindlalt 21:10, 21:6.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt Austrian Openilt on saadaval siin.