fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Austrias

26.05.2021

Homme algab Austrias, Grazis International Series kategooria turniir, Eesti mängijad alustavad nii kvalifikatsiooniturniirist kui ka otse põhiturniirilt.

Homme läheb meeste üksikmängus ainukese mängijana platsile Karl Kert (BWF 384.). Kert kohtub kvalifikatsiooni esimeses ringis Malta mängija Samuel Cassariga (BWF 582.). Varasemalt on mängijad kohtunud ühe korra Walesis, tookord võitis eestlane kohtumise kindlalt 21:6, 21:8. Meesteüksikmängus pidi osalema ka Ragnar Sepp (BWF 553.), kuid ta pidi võistlusest loobuma.

Naiste üksikmängus alustavad kvalifikatsioonist Ramona Üprus (BWF 956.) ja Catlyn Kruus (BWF 336.), kes omab kolmandat asetust. Üprus läheb esimeses ringis vastamisi Belgia mängija Karla Henryga (BWF 1196.). Kruusil on esimene ring vaba ja pääsu eest põhiturniirile läheb võistlema reedel.

Põhiturniiril alustab naiste üksikmängus Helis Pajuste ja naispaar Üprus ja Kruus (BWF 336.). Pajuste esimese ringi vastane põhiturniiril on belglanna Clara Lassaux (BWF 181.), naispaar kohtub esimeses ringis Malaisia paari Anna Ching Yik Cheongi ja Yap Cheng Weniga (BWF 63.).

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt Austrian Openilt on saadaval siin.