fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Ukrainas noorte Euroopa karikaetapil

13.05.2021

Täna algasid Ukrainas, Dnipros FZ Forza Ukraine Junior võistlused, kus osalevad mitmed Eesti U-19 mängijad.

Meesteüksikmängus omab esimest asetust Rannar Zirk, kes kohtub esimeses ringis Ukraina mängija Mykhailo Vyshnevyiga. Üksikmängus osaleb ka Oskar Männik, kes on kaheksanda asetusega, tema esimene vastane on Ukraina mängija Fedir Tiurin. Männik ja Zirk mängivad koos ka paarismängus, kus neil on esimene asetus. Nende esimesed vastased paarismängus on Dmytro Shcherbatiuk ja Maksym Yur Ukrainast.

Naisteüksikmängus on Ramona Üprusel kuues asetus ja teises ringis kohtub ta Anastasiia Batezhenkoga. Üprus on võistlustules ka segapaarismängus koos Oskar Männikuga. Rannar Zirk võistleb samuti segapaarismängus, tema paariliseks on Sloveenia mängija Lina Pipin. Zirk ja Pipin asusid platsile täna ja alistasid esimeses ringis Ukraina segapaari Renat Yefimovi ja Daria Palii 21:15, 21:7. Järgmises ringis kohtuvad nad Ukraina paari Danylo Shevchuki ja Yelyzaveta Taranovaga.

Mängijaid juhendab Ukrainas U-19 koondise peatreener Heiki Sorge.

Homme asuvad võistlustulle ka teised eestlased, võistluste tabelitega on võimalik tutvuda siin. Võistluste otsepilt on saadaval siin.