fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Marran ja Rüütel said Portugalis 2. koha

09.05.2021

Neljapäeval alanud International Series kategooria turniiril Portugalis selgitati täna välja võitjad.

Naistepaarismängus esimest asetust omanud Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF 45.) jõudsid finaali, kus esikohta asuti jahtima Taani paari Christine Buschi ja Amalie Schulzi (BWF 50.) vastu.

Finaalmängu alustasid eestlannad kindlamalt, kui kohtumist mindi juhtima 6:3, sealt aga omakorda tulid taanlannad tagasi ja viigistasid seisu 6:6. Marranil ja Rüütelil oli võimalus minna pausile juhtpositsioonil ent 10:7 eduseisul taanlannad võitsid 4 punkti järjest ja intervalliks oli tablool seis nende kasuks 11:10. Geimi teine pool olid taanlased kindlamad ja hoidsid eduseisu, geimi esimene geimpall tekkis neil seisul 20:14. Marran ja Rüütel võitsid küll 2 punkti järjest, aga sellest ei piisanud ja nõnda läks geim taanlastele 21:16.

Teine geim algas ja oli kuni lõpuni Buschi ja Schulzi kontrolli all. Geimi alguses läksid taanlannad juhtima 7:3. Pausile tuli eestlannadel minna kaotusseisus 5:11. Eesti naispaar jõudis geimi teine pool vahet vähendada kolmele punktile seisul 11:14, kahjuks sellest ei piisanud. Esikoha kindlustamiseks oli taanlastel vaja ühte matšpalli ja nii tuli Marranil ja Rüütelil leppida Portugalis teise kohaga seisuga 16:21, 14:21.

Võistluste tabelitega saab tutvuta siin.