fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Raul Must pääses Portugalis teise ringi

07.05.2021

Täna jätkus Portugalis International Series kategooria turniir, kus ainukese eestlasena mängis Raul Must (BWF 90.)

Must kohtus seitsmendat asetust omava prantslase Lucas Claerboutiga (BWF 78.). Esimene geim algas Prantsusmaa mängija rütmis, ning Claerbout läks juhtima 7:4. Joogipausile mindi samuti prantslase eduseisus 11:7. Must võttis küll geimi teine pool järgi 11:12, kuid sellest ei piisanud ja Claerbout andis pärast seda Eesti esireketile 4 punkti ja võitis esimese geimi 21:15.

Teine geim surus Must algusest peale enda mängu ja saavutas kiirelt suure edu, pausile mindi eestlase juhtimisel 11:4. Geimi teine pool hoidis eestlane initsiatiivi enda käes ja ei lasknud Prantsusmaa esindajat lähedalegi. Must võttis teise geimi kindlalt 21:13 ja vaja läks kolmandat geimi, et selgitada teise ringi pääseja.

Otsustavas geimis saavutas Must 4:0 eduseisu ja intervallile mindi eestlase eduseisus 11:8. Geimi teine pool alustas Claerbout paremini ja 4:0 spurdiga läks ta kohtumist juhtima 12:11. Edasi oli punkt-punkti mäng ja Must juhtis veel seisul 18:17, aga siis võitis prantslane 3 punkti järjest ja tal oli kasutada 2 matšpalli seisul 20:18. Must suutis mõlemad kaitsta ja esimest korda oli tal võimalus mäng lõpetada seisul 23:22, teise matšpalli suutis eestlane realiseerida ja sammus teise ringi 15:21, 21:13, 25:23. Homme läheb Must vastamisi Austria mängija Adi Paratamaga (BWF 1009.) kes jõudis põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni.

Homme asuvad võistlustulle naispaaris esimest asetust omavad Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF 45.) kelle vastane selgub täna õhtul. Naistepaarismängus alustavad homme ka Catlyn Kruus ja Ramona Üprus ka nende vastane selgub täna õhtul. Segapaaris astuvad platsile esmakordselt Portugalis Mihkel Laanes ja Helina Rüütel (BWF 113.) nemad kohtuvad Saksamaa paari Johannes Pistoriuse ja Annabella Jaegeriga (BWF 268.).