fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad võistlevad Portugalis

05.05.2021

Homme algavad Caldas Da Rainhases, Portugalis International Series kategooria turniir, kus osalevad mitmed Eesti mängijad.

Reedel algab põhiturniir kuhu on otse pääsenud meesüksikmängus Raul Must (BWF 90.) ning tema esimese ringi vastane on seitsmendat asetust omav prantslane Lucas Claerbout (BWF 78.). Naistepaarismängus omavad Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF 45.) esimest asetust ja esimene ring on neil vaba. Segapaarismängus on Mihkel Laanesel ja Helina Rüütelil (BWF 113.) samuti esimene põhitabeli ring vaba.

Homme alustavad kvalifikatsioonist kaks eestlast meesteüksikmängus. Karl Kert (BWF 392.) kohtub kvalifikatsiooni esimeses ringis hispaanlase Alvaro Lealiga (BWF 1300.). Mihkel Laanes (BWF 364.) läheb vastamisi Prantsusmaa mängija Yanis Gaudiniga (BWF 351.).

Naisteüksikmängus omab kvalifikatsioonis Helis Pajuste (BWF 221.) kaheksandat asetust ja tema esimese ringi vastane selgub täna õhtul, kuna India mängija Shruthika Senthil (BWF 502.) loobus Portugali turniirist. Catlyn Kruus (BWF 339.) läheb vastamisi prantslanna Ophelia Casieriga (BWF 438.), ning tema paariline naispaarismängus Ramona Üprus (BWF 958.) pääses kvalifikatsiooni turniirile, kuna mitmed mängijad loobusid võistlusest, ka tema esimese ringi vastane selgub täna õhtul. Kruus ja Üprus (BWF 479.) kohtuvad naistepaarismängu kvalifikatsiooni esimeses ringis hispaanlannade Ainoa Cuervase ja Elena Lorenzoga, kes mängivad esmakordselt koos.

Võistluste tabelitega saab tutvuta siin.

Foto: Badminton Europe/Yevhen Lieskov