fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Euroopa Meistrivõistlustel

26.04.2021

Eelmisel aastal toimuma pidanud kuid edasi lükkunud 28. Euroopa Meistrivõistlused algavad homme Kiievis, Ukrainas.

Meeste üksikmängus on Eesti esireketil Raul Mustal (BWF 87.) esimene ring vaba ja teises ringis läheb ta vastamisi kolmandat asetust omava taanlase Rasmus Gemkega (BWF 12.). Varasemalt on mängijad kohtunud kaks korda, viimati jäi peale Must. Musta esimene mäng leiab aset kolmapäeval esimesel väljakul.

Naiste paarismängus kohtuvad Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF 46.) avaringis Venemaa paari Viktoria Kozoreva ja Maria Suhhovaga (BWF 95.). Eesti esinaispaari esimene mäng toimub homme teisel väljakul.

Meeste paarismängus kohtuvad Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner (BWF 202.) esimeses ringis prantslaste Fabien Delrue ja William Villegeriga (BWF 151). Kaljurand ja Käsneri mäng toimub samuti homme teisel väljakul.

Segapaarismängus kohtuvad Mihkel Laanes ja Helina Rüütel (BWF 120.) poolakate Pawel Smilowski ja Magdalena Swierczynskaga (BWF 72.) Laanes ja Rüütel asuvad võistlustulle kolmapäeval neljandal väljakul.

Naiste üksikmängus osalema pidanud Eesti esireket Kristin Kuuba (BWF 51.) pidi loobuma Euroopa Meistrivõistlustest tervislikel põhjustel.

Eestit on Euroopa Meistrivõistlustel esindamas peakohtunikuna ka Artur Zaluzhnoi.

Võistluste tabelitega on võimalik tutvuda siin ja otsepilt EM-st on saadaval siin.