fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad tõusid maailma edetabelis

30.03.2021

Täna avaldati uuenenud maailma sulgpalliföderatsiooni edetabelis parandasid Eesti sulgpallurid oma positsioone.

Nädalavahetusel Poolas toimunud BWF International Challenge turniiri võitnud Kristin Kuuba parandas enda maailma edetabeli positisooni kolme positsiooni võrra. Eelmisel nädalal paiknes Kuuba maailma 54. positioonil, täna avaldatud tabelis on ta jõudnud 50 parima mängija piirimaile asetsedes 51. kohal. Euroopa mängijate seas asub Kuuba 13. kohal. Kuuba jaoks on see karjääri parim maailma edetabeli koht. Naiste üksikmängus juhib maailma edetabelit Tai Tzu Ying Hiina Taipeist ja teine on Chen Yu Fei.

Naiste paarismängus tõusis Eesti esinaispaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel seitse kohta, tõustes maailma 50 parima paari sekka. Marran ja Rüütel asetsevad nüüd maailma edetabeli 46. kohal. Eestlannade jaoks on 46. koht nende karjääri kõrgeim positsioon maailma edetabelis.

Meeste üksikmängus langes Raul Must kolm kohta. Must, osales pärast aastast pausi taas rahvusvahelisel areenil ja paikneb nüüd maailma edetabelis 87. kohal. Meestest on endiselt liider Kento Momota Jaapanist ning talle järgneb taanlane Viktor Axelsen.

Samuti Poolas toimunud võistlustel hästi esinenud ja veerandfinaali pääsenud segapaar Mihkel Laanes ja Helina Rüütel tõusid lausa 21 kohta ja paiknevad nüüd 120. kohal.

Foto: www.badmintonphoto.com