fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba on Polish Openi võitja

28.03.2021

Poolas lõppeval BWF International Challenge kategooria turniiril jäi Kristin Kuuba (BWF 54.) alistamatuks. Esikoha kindlustas Kuuba pärast kahte geimi ja 43 minutit.

Finaalis kohtus Eesti esireket India mängija Tanya Hemanthiga (BWF 462.) kes andis Kuubale esimeses geimis korraliku lahingu. India mängija saavutas esimese geimi alguses 9:4 eduseisu, Kuuba vähendas viie punktilise kaotus seisu küll ühe punktiliseks, kuid pausile pidi eestlanna minema 9:11 kaotusseisus. Pärast pausi tegi Kuuba seisul 13:17 spurdi ja läks mängu juhtima 19:17. Eestlannal oli kasutada esimene geim kokku 4 geimpalli millest ühe ka realiseeris võites finaalmatši esimese geimi 24:22.

Teine geim alustas Hemanthi taas natukene paremini minnes juhtima 6:3. Kuid Kuuba surus pärast seda oma mängu peale ja läks pausile eduseisus 11:9. Indialanna suutis vahe vähendada ühe punktini seisul 13:14, aga sellest ei piisanud. Edasi võttis Kuuba kindlalt punktid endale ja seisul 20:14 kasutas edukalt oma matšpalli ära. Võites oma esimese BWF International Challenge kategooria turniiri seisuga 24:22, 21:14.

Võistluste tulemusi saab näha siit.