fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Polish Openil

25.03.2021

Poolas algab International Challenge kategooria võistlus kus osalevad mitmed Eesti sulgpallurid. Täna alustatakse kvalifikatsiooni mängudega ja homme algab põhiturniir.

Võistlustules on seekord ka Eesti esireket Raul Must (BWF 84.) kes meeste üksikmängus omab seitmendat asetust, Musta esimese ringi vastane tuleb kvalifikatsioonist.

Naiste üksikmängus on Kristin Kuuba (BWF 54.) teise asetusega ja kohtub esimeses ringis Ungari mängija Vivien Sandorhaziga (BWF 183.). Viimati kohtusid mängijad omavahel eelmise aasta detsembris, kui Kuuba jäi peale 21:16, 21:3. Naiste üksikmängus on põhiturniirile pääsenud veel Helis Pajuste (BWF 226.), algselt kvalifikatsioonist esimese asetusena alustama pidanud Pajuste pääses otse põhiturniirile ja sai seal vastaseks ukrainlase Maria Ulitina (BWF 93.).

Naiste paarismängus on Kati-Kreet Marranil ja Helina Rüütelil (BWF 53.) teine asetus ja esimene ring on neil vaba. Teises ringis kohtuvad nad kas Rootsi või Poola paariga. Naiste paarismängus on põhiturniiril veel Catlyn Kruus ja Helis Pajuste, kelle vastasteks on poolakad Laura Bujaki ja Anna Duda (BWF 410).

Segapaarismängus võistlevad ainsa Eesti paarina Mihkel Laanes ja Helina Rüütel (BWF 141.) kes kohtuvad esimeses ringis Poola paari Adam Szolci ja Julia Plaweckaga.

Kvalifikatsioonist alustab täna 3 meesüksikmängijat. Karl Kert (BWF 387.) kohtub Saksamaa esindaja Camilo Borstiga (BWF 229.), Mihkel Laanese (BWF 359.) esimene vastane on Poola mängija Tomasz Matoga. Kolmanda üksikmängijana osaleb kvalifikatsioonis Ragnar Sepp (BWF 549.) kes kohtub Luksemburgi mängija Yannick Feltesiga.

Naiste üksikmängus alustab kvalifikatsioonis Catlyn Kruus (BWF 364.) kelle vastaseks on Luksemburgi esindaja Zoe Sinico (BWF 766.).

Kvalifikatsiooni mängud algavad täna kell 10.00 Eesti aja järgi.

Võistluste tabelitega on võimalik tutvuda siin.