fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba debüüt All England Openil lõppes esimeses ringis

18.03.2021

Birminghamis toimuval All England Openil lõppes Kristin Kuuba (BWF. 55) võistlus esimeses ringis endise maailmameistri Ratchanok Intanoni (BWF. 6) vastu.

Esimene geim algas tasavägiselt ja kumbki mängija ei saavutanud suurt eduseisu. Punkt-punkti mängus mindi Kuuba eduseisul 11:10 joogipausile. Paus mõjus tailannale hästi ning ta tegi 6 punktilise vahespurdi ja saavutas eduseisu 16:11. Intanon enam eestlannale võimalust ei andnud ja võitis esimese geimi 21:14.

Teises geimis Intanoni hea minek jätkus kui läks mängu juhtima 6:1. Eesti esireket suutis ennast koguda ja mängu viigistada seisul 9:9, sellest aga ei piisanud ja pausile mindi tailanna 11:9 eduseisul. Geimi teine pool hoidis tailanna oma eduseisu paari punktilise vahena ja Intanon võttis ka teise geimi endale. Pärast poole tunnist mängu tuli Kuubal vastu võtta kaotus seisuga 14:21, 16:21.

Järgmises ringis kohtub neljanda asetusega Intanon Ameerika Ühendriikide esindajaga Iris Wang (BWF. 37).

Täna õhtul lähevad veerandfinaali pääset püüdma Eesti esinaispaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel kui kohtuvad viienda asetusega Jaapani esindajatega Nami Matsuyama ja Chiharu Shidaga (BWF. 12).

Võistluste tulemusi on võimalik näha siin.