fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Marran ja Rüütel jõudsid Inglismaal teise ringi

17.03.2021

Inglismaal, Birminghamis toimuval YONEX All England Openil, kus auhinnafond on 850 000 dollarit, alustasid Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel suurepärase võiduga.

Eesti esinaispaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF. 60) alistasid endast maailma edetabelis 7 kohta kõrgemal oleva Taani paari Christine Buschi ja Amalie Schulzi (BWF. 53). Mängu esimene geim möödus tasavägiselt ja punk-punkti mänguna, joogipausile läksid taanlased 11:10 eduseisus. Taani paar hoidis oma eduseisu, ning neil oli kasutada ka 4 geimpalli. Marran ja Rüütel suutsid pinget taluda ja keerulise seisu enda kasuks pöörata. Enda kahest geimpallist realiseerisid eestlannad ühe ning sellga alustasid mängu geimi võiduga 24:22.

Teine geim alustasid taanlannad paremini, Eesti naispaar ei suutnud oma mängu peale suruda ja puhkepausile mindi kaotusseisus 8:11. Busch ja Schulz hoidsid oma eduseisu paari punktilise vahena ning võtsid teise geimi endale seisuga 21:16.

Otsustavas kolmandas geimis said taanlannad kohe mängu käima ja saavutasid 7:3 eduseisu. Marran ja Rüütel ei lasknud ennast sellel mõjutada ja läksid pausile eduseisus 11:9. Pärast pausi hoidsid eestlannad kindlalt enda eduseisu ja geimi lõpu poole tehti väike lõpuspurt ning otsustav geim võideti kindlalt. Pärast 51 minutilist mängu kindlustasid Marran ja Rüütel endale pääsu YONEX All England Openi teise ringi seisuga 24:22, 16:21, 21:14.

Esimeste eestlastena YONEX All England Openil teise ringi jõudnud Marrani ja Rüüteli teise ringi vastased tulevad Jaapanist. Viienda asetusega Nami Matsuyama ja Chiharu Shida (BWF. 12) kohtuvad oma kaasmaalastega Ayako Sakuramoto ja Yukiko Takahataga (BWF. 19).

Võistluste tulemusi saab näha siit.

Foto: www.badmintonphoto.com