fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Treenerikoolitus: MEESÜKSIKU TAKTIKA JA LÖÖGID

15.03.2021

Treener Rainer Kaljumäe on koostanud treeneritele erialase koolituse, mille eesmärgiks on analüüsida, millised on tänapäeva meesüksiku põhilöögid, edutoovad stiilid ja taktikalised lahendused/suunad. Saada tagasisidet Karl Kerdi ja Hans-Kristjan Pilve mängu põhjal Eesti meesüksiku ja sulgpalli arengusuundadest üldisemalt. Samuti pakkuda treeneritele motivatsiooni ilmselgelt raskel perioodil.

Veebikoolitusel kaaskoolitaja Hans-Kristian Vittinghus on Taani tippmängija, kes alustas võistlemisega juba 7 aastaselt ja on alates 2005 aastast olnud Taani koondise liige. Vittinghuse parim BWF-i edetabelikoht on meesüksiku 8 koht.

Treenerite veebikoolitus Zoomi keskkonnas Rainer Kaljumäe ja Taani tippmängija Hans-Kristian Vittinghusiga 30.märtsil kell 12:00-13.30. Koolitus toimub osaliselt inglise keeles. Koolitusele on oodatud nii treenerid kui ka mängijad.

Koolituse hind 30 eurot.

Registreerimine kuni 28.03. emailile info@badminton.ee.

Täpsem info: https://badminton.ee/meist/treenerile/koolitused-treeneritele/