fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Iris Metspalu valiti BWF poolt pool-professionaalseks kohtunikuks

11.03.2021

Rahvusvaheline Sulgpallifäderatsioon (BWF) andis täna teada, et Iris Metspalu on valitud pool-professionaalseks väljakukohtunikuks. Valikuprotsessis oli kokku 19 kandidaati ja seitsme väljakukohtuniku valimiseks kulus üle aasta.

BWF President Poul-Erik Høyer ütles antud verstaposti täitmisel järgmist:“ See on tähtis samm tagamaks, et kohtunikuks olemine on elujõuline karjäär. Kohtuniku töö on kogu aeg olnud vabatahtlik ja kuigi me väga väärtustame enda vabatahtlike, siis me tundsime, et oli aeg neid tugevamalt kaasata, kuna kohtunikuks olemine nõuab rasket tööd, pühendumust ja vajadust olla eemal enda tavatööst.“ Veel lisas Høyer, et antud samm aitab hoida kohtunike standareid stabiilselt kõrgel tasemel.

Lisaks Iris Metspalule nimetati Bert Vahorenbeeck (Belgia), Diraj Gooneadry (Mauritius), Fabio Betto (Itaalia), Jiten Bhatt (Austraalia) ja Robbertus Tommy Oscarino (Indoneesia) pool-professionaalseteks kohtunikeks.

Alates 2018. aastast kuulub Iris Metspalu BWF sertifitseeritud kohtunike hulka, mis on kõrgeim sulgpallikohtunike tase. Viimati oli Metspalu ametis YONEX Swiss Openil.

Foto: www.badmintonphoto.com