fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Sisetingimustes sportimine alates 03.03

02.03.2021

Alates 03.03 on sisetingimustes lubatud ainult individuaaltegevus ja individuaaltreening. Sulgpalli harrastajatel on lubatud mängida ka paarismängu, aga ainult siis kui partnereid ja vastaseid ei vahetata. Treeningu eel, ajal ja järel tuleb lähtuda põhimõttest, et lähikontaktsust ei teki enam kui ühe isikuga. Treening algab mängija spordisaali saabumisega ja lõppeb sealt lahkumisega.

Rühmaviisiline tegevus või treening on keelatud. Eratrenne on lubatud läbi viia ainult mängija + treener.

Eelpool mainitud piirangud ei kehti professionaalsetele sportlastele, sinna hulka kuuluvad ka Eesti täiskasvanute ja noorte koondiste liikmed ja kandidaadid ning perekondadele.

Treening- ja riietusruumides ei tohi olla täituvus üle 25%. Täituvust  arvestatakse spordihoone riietusruumide kappide ja nagide arvu järgi, mis on fikseeritud Eesti spordiregistris. Siseruumides tuleb kanda maski, va sporditegevuse ajal.

Võistlused harrastajatele sisetingimustes ei ole endiselt lubatud.

Loe lähemalt sporditegevuse juhist siit ja Kultuuriministeeriumi poolt heaks kiidetud koondise nimekirjaga on võimalik tutvuda siin.