fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Jüri Tarto pälvis Valgetähe V klassi teenetemärgi

23.02.2021

Jüri Tarto, kes Eesti sulgpalli kogukonnas on austatud nii mängija, treeneri kui ka inimesena, pälvis Eesti Vabariigi presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi!

Jüri Tarto sattus sulgpalli juurde juhuslikult osaledes töö kaudu sõpruskohtumisel aastal 1964 ja on olnud lojaalne sulgpallile kuni tänaseni. Teenekas ja hinnatud treener on 4-kordne Eesti meister meesüksikmängus(aastatel 1965, 1966, 1971, 1973) ja 2-kordne Eesti meister meespaarismängus (aastatel 1965 ja 1979). Treenerina on töötanud Jüri aastast 1976. Tema õpilased on saavutanud väga häid tulemusi nii välismaal kui kodus. Samuti on Jüri juhendanud Eesti noorte- ja täiskasvanutekoondiseid.

Kokku pälvis tunnustuse 11 spordielu edendajat.

Palju õnne, Jüri!

Edastame Teile Jüri Tarto soojad tänusõnad sulgpalli kogukonnale:

Ütlemata hea ja soe tunne on südames, et minu tegemisi ja kohalolekut sulgpallikogukonnas on märgatud ja peetud lausa Valgetähe teenetemärgi vääriliseks. Kindlasti olen selle eest tänu võlgu kõikidele teile, head kaasteelised – kõik endised ja praegused treenerid, mitme põlvkonna jagu mängijaid ning kõik Eesti sulgpallielu edendajad. Suur aitäh teile!
Jüri Tarto