fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Sisetingimustes sportimine alates 22.02

22.02.2021

Alates 22.02 on sisetingimustes lubatud individuaaltegevus ja individuaaltreening. Paarismäng on lubatud ainult nendel spordialadel, mis lähevad individuaalspordiala mõiste alla sinna hulka kuulub ka sulgpall. Paarismängu ajal ei tohi paarilist vahetada. Treeningu eel, ajal ja järel tuleb lähtuda põhimõttest, et lähikontaktsust ei teki enam kui ühe isikuga.

Treeneri poolt organiseeritud grupitegevus ei ole lubatud, ehk kui kaks või neli inimest mängivad sulgpalli, siis treener ei tohi seal juures olla. Eratrenne on lubatud läbi viia ainult mängija + treener.

Treening- ja riietusruumides ei tohi olla täituvus üle 50%. Täituvust arvestatakse spordihoone riietusruumide kappide ja nagide arvu järgi, mis on fikseeritud Eesti spordiregistris. Siseruumides tuleb kanda maski, va sporditegevuse ajal.

Võistlused harrastajatele sisetingimustes ei ole endiselt lubatud.

Loe lähemalt sporditegevuse juhist siit.