fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

In memoriam Alfred Kivisaar

19.01.2021

Eesti Sulgpalliliit teatab kurbusega, et peale võitlust COVID-19 viirusega on meie seast lahkunud Alfred Kivisaar (8.1.1953 – 18.1.2021).

Alfred Kivisaar oli Eesti sulgpalli elu südames aastakümneid. Alfredi sulgpalli armastus sai alguse mängijana. Alfred alustas noormängijana Koit Muru juures ja käis Tallinnasse treeningutele Järvakandist, kus oli tema lapsepõlvekodu. Järjekindla ja tahtejõulise noore mängijana oli Alfred korduvalt Eesti noorte meister. Ta kuulus Eesti koondisse ja võitis aastatel 1973-1981 Eesti meistrivõistlustel 12 meistritiitlit. Sulgpallimäng saatis Alfredi terve elutee. Ta tegi edukalt kaasa kõigil Eesti seenioride meistrivõistlustel ja rahvusvahelistelgi seenioride jõuproovidel.

Sulgpallitreenerina jätkates kasvatas Alfred üles mitu põlvkonda sulgpallureid, kelle seast sirgus nii Eesti koondislasi kui tulevasi sulgpallitreenereid.

Alfred Kivisaarel oli suur roll Tallinna sulgpallielu kujundamisel. Ta töötas Tallinna Lastestaadioni ja Tallinna Noorte Spordikeskuse juhina ning oli eestvedajaks Tallinna esimese, Punase tänava, sulgpallihalli valmimisel. Viimasel paaril aastakümnel oli Alfred Kivisaar üle paarisaja noore koondava Tallinna suurima sulgpalliklubi, Tallinna Sulgpallikeskuse, juhataja ning nii väikestele kui suurtele põnevate sulgpallivõistluste korraldaja.

Alfred Kivisaar andis olulise panuse ka mitmete Eesti Sulgpalliliidu juhatuse koosseisude töösse.

Alfred Kivisaart jääb mälestama kogu Eesti sulgpallipere ning on Alfredile väga tänulik aastate jooksul tehtud suure töö eest sulgpalli arendamisel.

Sügav kaastunne Alfred Kivisaare perele ja lähedastele.

Eesti Sulgpalliliit