fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Thailand Open üksikmängu tiitlid Euroopasse

18.01.2021

Selle aasta esimesel suurturniiril YONEX Thailand Openil võitsid üksikmängudes tiitli Euroopa sulgpallurid.

Meeste üksikmängus olid finaalis endine maailmameister taanlane Viktor Axelsen ja Ng Ka Long Angus Hong Kongist. Neljanda paigutusega Axelsen oli kohtumises liidrirollis ja alistas seitsmenda asetusega vastase mõlemas geimis sarnase tulemusega 21-14, 21-14.

Naiste üksikmängus jõudis geimigi kaotamata finaali Carolina Marin Hispaaniast, kus tema vastaseks oli maailma esireket Tai Tzu Ying Hiina Taipeist. Tai Tzu Yingil oma tavapärast mänguvormi seekord näidata ei õnnestunud ja Marin sai kindla võidu 21-9, 21-16.

Paarismängudes jõudsid finaalidesse vaid Aasia riikide esindajad. Meeste paarismängus läks võitja selgumiseks vaja rohkem kui tund. Pikast heitlusest väljusid võitjatena Hiina Taipei esindajad, kuuenda paigutusega, Lee Yang ja Wang Chi-Lin, kes võitsid Rio OM hõbemedaliste Goh V Shemi ja Tan Wee Kiongi Malaisiast 21-16, 21-23, 21-19. Naiste paarismängus tulid võitjateks Greysia Polii ja Apriyani Rahayu alistades kodus mänginud Tai paari Jongkolphan Kititharakuli ja Rawinda Prajongai 21-15, 21-12. Tai sulgpalluritel õnnestus üks tiitel siiski koju jätta, kui segapaarismängus võitsid turniiri esimese asetusega Dechapol Puavaranukroh ja Sapsiree Taerattanachai. Finaalis olid nad paremad teise paigutusega Indoneesia paarist Praveen Jordanist ja Melati Daeva Oktaviantist 21-3, 20-22, 21-18.

YONEX Thailand Open oli esimene kolmest võistlusest, mis Bangkokis kolmel järjestikkusel nädalal mängitakse. Homme algab samas teinegi World Tour 1000 turniir. Mõlemad võistlused kuuluvad turniiride hulka, mis koos 2020. aastal mängitud World Tour võistlustega lähevad arvesse World Tour finaali kvalifitseerumisel. Eelmise aasta World Tour finaal peetakse kahe nädala pärast samas kohas.

Homme algava Toyota Thailand Openi tabeleid ja tulemusi näed siin. Mänge saad jälgida otseülekandes BWF youtube kanalist.

Foto: Badminton Photo, Badminton Europe