fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-17 koondis sai uue peatreeneri

11.01.2021

Alates jaanuarist 2021 on meie U-17 koondisel uus peatreener – noor ja ambitsioonikas Robert Kasela. Robert on treenerina töötanud alates 2014. aastast ning täna on tema koduklubiks SK Triiton, kus ta treenib klubi esindusgruppi ning klubi tippmängijaid. Treenerina on ta omandanud oma kvalifikatsiooni Rahvusvahelise Sulgpalliföderatsiooni 2 tasemel ning Eestis EKR 5 treeneri tasemel.

Roberti sõnul on tema peaeesmärk treenida koondist sügisel toimuvateks U-17 Euroopa Meistrivõistlusteks, kuid ühtlasi soovib, et sellel aastal teeksid mängijad edasimineku ka enda arengus – oleksid sulgpalluritena paremad, professionaalsemad ja enesekindlamad. “Oluline on see, et mängijad ise jääksid oma treeningute ja turniiridega rahule ning oleksid motiveeritud jätkama treenimist ning võistlemist. Kui see mul treenerina õnnestub, võin rahule jääda,” lisas Robert Kasela.

Peamiseks rolliks koondise treeneri ametis näeb Robert mängijate õiget häälestamist, vormi ajastamist ning ühtse tiimi loomist, eelkõige just mõeldes U-17 Euroopa Meistrivõistlustele. “Õnneks on meil häid kandidaate palju ning konkurents on alati tervitatav. Selleks, et mängijad parimasse vormi viia, oleme plaaninud mängjatele korraldada mitmeid treeningkogunemisi ning osaleda ka erinevatel välisvõistlustel,” kirjeldab Robert Kasela tulevast tööd koondise eesotsas.

2019-2020. aastatel juhendas U-17 koondist Heiki Sorge, kes aga jätkab U-19 koondise peatreenerina.