fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Sisetingimustes sporditegevus alates 11. jaanuar

11.01.2021

Vabariigi Valitsus vaatas eelmisel nädalal üle sporditegevuse piirangud Eestis, mis kehtivad alates 11. jaanuarist. Võrreldes eelnevaga pikenes piirang võistlustegevusele. Samas võimaldatakse Eestis va Harjumaa ja Ida-Virumaa alates 11. jaanuarist taas treeninguid rühmadele.

Vabariigi Valitsus ei muutnud Harjumaa ja Ida-Virumaa sisetingimustes sportimise piiranguid, mis kehtivad 17. jaanuarini. Need vaadatakse üle sellel nädalal.

Mujal Eestis, kus seni olid lubatud siseruumides vaid individuaaltreeningud, võib treenida nüüd ka rühmas, kus on koos juhendajaga kuni 11 inimest. Sealjuures ei tohi erinevad rühmad omavahel kokku puutuda ja ruumi täituvus ei tohi olla üle 50%. Ruumi täituvust arvestatakse spordiobjekti riietusruumide kappide, nagide arvu järgi, mis on fikseeritud Eesti spordiregistris.

Spordivõistluste siseruumides korraldamise piirang, mis kehtis 10. jaanuarini, pikenes. Spordivõistluste piirangule kindlat tähtaega ei pandud, vaid see vaadatakse üle kahe nädala pärast.

Sporditegevuse juhendi alates 11. jaanuarist leiad siit.