fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Ramona Üprus Tartu parim noorsportlane

04.12.2020

Tartu linn tunnustas selle aasta parimaid tartlastest sportlaseid ja treenereid. Parima noorsportlase tiitli pälvis Ramona Üprus, kes võitis juunioride EM võistkondliku pronksi, kolm juunioride Eesti meistritiitlit ning pronksi Eesti meistrivõistlustel.

Ramona sõnul tuli tunnustus talle suure üllatusena: “Tartus treenib nii palju tublisid noori sportlasi. Et just mind valiti nende seast aasta parimaks, tekitab uhke tunde. Minu jaoks tähendab see tunnustus seda, et mind on märgatud ka väljaspool sulgpalli. Kindlasti motiveerib see mind edasi sama tuhinaga treenima. Samuti loodan, et see aitab tõsta sulgpalli populaarsust ning tekib juurde uusi innukaid huvilisi.”

Parimaks meessportlaseks valis Tartu kergejõustiklase Rasmus Mägi ning naissportlaseks veemotospordiga tegeleva Kärol Soodla. Aasta noorsportlase auhinna sai koos Ramona Üprusega veel tõstja Alexander Moiseenko. Aasta treeneriks valiti kergejõustiklasi treeniv Harry Lemberg.