fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

YONEX Estonian International 2021 jääb ära

27.11.2020

Seoses koroonaviirusese olukorraga Eestis ja mujal maailmas otsustas Eesti Sulgpalliliidu juhatus jätta ära 2021. sulgpalli Euroopa karikaetapi Tallinnas.

Euroopa sulgpallikalendri aasta esimene turniir on mängitud traditsiooniliselt Eestis. Sel hooajal on suur osa rahvusvahelise kalenderplaani võistlusi nii Euroopas kui mujal aga ära jäänud ning kahjuks tuli selline otsus langetada ka koduse võistluse osas.

Estonian Internationali peamiseks tühistamise põhjuseks oli viiruse olukorrast tingituna eeldatav väga madal osalejate arv, mis omakorda toonuks Eesti Sulgpalliliidule kaasa liiga suure finantsriski, mille tõttu oleks oluliselt kannatama hakanud teised liidu tegevused sulgpalli arendamisel.

Samuti on Eesti enda koroonaviiruse olukord hetkel selline, et plaanitud suurusega võistluse korraldamise võimalikkus olnuks suure küsimärgi all. Üheks turniiri Eestis läbiviimise eesmärgiks on olnud sulgpallielamuse pakkumine siinsele publikule. Seegi soov jäänuks viiruse tõttu sel aastal saavutamata, sest võistlus tulnuks pidada tühjade tribüünidega.

Loodetavasti on 2022. aasta alguseks olukord juba teine ja Estonian International saab toimuda oma tuntud headuses.