fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

GP-2 võitsid Karl Kert ja Helis Pajuste

09.11.2020

Nädalavahetusel mängiti 221 sulgpalluri osavõtul Tallinnas GP sarja teine osavõistlus.

Meistriliigas olid üksikmängudes võidukad Karl Kert ja Helis Pajuste. Meeste meistriliigas olid kohal kõik parimad välja arvatud Eesti meister Raul Must ja juunioride meister vahetult võistluse eel EM-lt naasnud Tauri Kilk. Finaali jõudsid Karl Kert ja Kristjan Täherand. Kert võitis poolfinaalis kolmes geimis 18-21, 21-16, 21-14 klubikaaslast Hans Kristjan Pilvet. Kristjan Täherand oli parem Mihkel Laanesest 21-14, 18-21, 21-11. Finaalmäng otsustati kahes geimis, kust väljus võitjana Kert 21-16, 21-13.

Naiste üksikmängus jäid kõrvale mitmed tippu kuuluvad mängijad eesotsas Kristin Kuubaga. Kuue sportlase konkurentsis jõudsid võitudega oma alagrupis esikoha mängu Karina Kapanen ja Helis Pajuste. Pajuste võitis teise GP võistluse järjest tulemusega 21-14, 21-14.

Meeste paarismängus olid võidukad valitsevad Eesti meistrid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Kaljurand ja Käsner kohtusid finaalis Mihkel Laanese ja Mikk Järveojaga, kelle üle saadi võit 21-15, 21-17. Naiste paarismängus tegid kaasa Eesti parim paar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel, kes teistelt paaridelt suurt vastupanu ei kohanud. Finaalmängus alistati Kertu Margus ja Editha Schmalz 21-11, 21-3. Segpaarismängus jõudsid oodatult finaali Helina Rüütel ja Mihkel Laanes ning Kati-Kreet Marran ja Raul Käsner. Finaalis olid parimad Marran ja Käsner võiduga 21-19, 21-18.

Esiliigas said üksikmängudes esikohad Heili Merisalu ja Andrei Schmidt. Schmidt võitis koos Hugo Themasega ka esiliiga paarismängu. Naispaaris võtsid võidu Kaire Karindi ja Riina Täht ning segapaaris Johanna-Violet Meier ja Markus Saarepuu.

Vaata kõiki tulemusi siit.