fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

EM individuaalturniiril jäi Eesti parimaks 9. koht

04.11.2020

Juunioride Euroopa meistrivõistluste individuaalturniir sai Eesti koondise jaoks kolmandal võistluspäeval lõpu. Individuaalvõistlusel õnnestus Eesti noortel saada üks võit. Tauri Kilk mängis end võiduga Juuso Kuoppola üle üksikmängus kuuteistkümne parima sekka. Seal tuli täna Kilki vastaseks taanlaste esireket Magnus Johannesen. Kilkil õnnestus Johanneseni tempot hoida mängu alguses, kuid siis läks taanlane oma teed. Mängu lõppseis kujunes 14-21, 8-21. Tauri Kilk jäi sellega Eesti parimana jagama 9. kohta.

9. koha jagamisega lõpetasid ka naiste paarismängus Catlyn Kruus ja Ramona Üprus, kes pääsesid kuuteistkümne sekka mänguta, saades avamängus loobumivõidu Bulgaaria paarilt. Teises ringis tulid Kruusi ja Üpruse vastasteks parima asetusega Venemaa paar Anastasia Boiarun ja Alena Iakovleva. Esimeses geimis ei leidnud Kruus ja Üprus vastaste vastu võimalusi, kuid teise geimi alguses oli seis vastupidi ning Kruus ja Üprus olid lähedal mängu viimisele otsustavasse kolmandasse geimi. Pikaks veninud geimi viimastel punktidel olid mõlemal paaril oma võimalused, kuid Boiarun ja Iakovleva mängisid kindlamalt ja võitsid 21-9, 25-23.

Meeste paarismängus ja segapaarismängus Eesti paaridel avamängust kaugemale jõuda ei õnnestunud. Segapaarismängus tõi loos eestlastele vastu asetusega Saksamaa paarid. Kilk ja Kruus jäid alla neljanda paigutusega Matthias Kicklitzile ja Thuc Phuong Nguyenile 10-21, 16-21. Rohkem võimalusi mäng enda kasuks kallutada oli Ramona Üprusel ja Oskar Männikul, kui teise paigutusega Aaron Sonnenscheinile ja Leona Michalskile anti võrdne lahing, mis lõppes sakslaste kasuks 21-19, 21-16.

Paarismängus ei tekkinud Mario Kirismal ja Robin Schmalzil šanssi võistkondliku EM meistri Taani esipaari Christian Faust Kjaeri ja Marcus Rindshoj vastu. Mäng taanlastele 21-6, 21-13. Tauri Kilk ja Artur Ajupov olid viimased eestlased, kes EM-l platsil käisid mängus hispaanalste Jacobo Fernandezi ja Ruben Garciaga. Eesti paar jäi liiga sageli hispaanlaste rünnakute surve alla nii tuli alla jäämine 12-21, 15-21. Nii segapaarismängus kui meeste paarismängus jäid Eesti paarid jagama 17. kohta.

Neidude üksikmängus jäid esimesse ringi pidama individuaalturniiri avapäeval nii Catlyn Kruus kui Ramona Üprus.

Vaata kõiki tulemusi siit.