fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Tauri Kilk EM-l 16 parima seas

03.11.2020

Sulgpalli juunioride Euroopa meistrivõistlustel tulid väljakule täna Tauri Kilk ja Artur Ajupov üksikmängus. Mõlemad alustasid teisest ringist ehk 32 mängija seas. Kilk pääses otse teise ringi loosiga ning Ajupov sai avaringis loobumisvõidu Bulgaaria mängijalt Panevilt.

Tauri Kilki vastane oli Juuso Kuoppala Soomest. Kilk lasi Kuoppalal mõlemas geimis saada väikese eduseisu, kuid suutis seejärel paremini keskenduda ning järgi võtta, võites mängu kahes geimis 21-17, 22-20. Kaheksandikfinaalis on Kilki ootamas oluliselt tugevamast puust vastane. Taani esinumber ja Taaniga võistkondlikuks Euroopa meistriks tulnud Magnus Johannesen.

Artur Ajupov mängis sakslase Aaron Sonnenscheiniga ja pidi vastu võtma 16-21, 13-21 kaotuse. Sellega jäi Ajupov jagama 17. kohta.

Homme on lisaks üksikmängude kaheksandikfinaalile paarismängud, kus naiste paarismängus on väljakul Catlyn Kruus ja Ramona Üprus. Samuti püüavad edasipääsu kuueteistkümne parima paari sekka Mario Kirisma ja Robin Schmalz ning Artur Ajupov ja Tauri Kilk. Esimesena tulevad aga väljakule segapaarid 10.35 Catlyn Kruus ja Tauri Kilk ning 11.45 Ramona Üprus ja Oskar Männik.

Vaata homset ajakava siit. Vaata mänge otseülekandes badmintoneurope.tv