fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

EM-l algas individuaalturniir

02.11.2020

Sulgpalli juunioride Euroopa meistrivõistlustel algas võistkonna võistluse lõppvaatuse järel individuaalturniir.

Esimesena mängiti üksikmängu avaringi kohtumised. Naiste üksikmängus langesid nii Catlyn Kruus kui Ramona Üprus konkurentsist välja esimeses ringis.

Catlyn Kruusi vastane oli Taani koondisega Euroopa meistriks tulnud Benedicte Sillassen. Võistluslikus mängus olid mõlemal mängijal oma võimalused ja kummaski geimis geimpalli võimalused. Geimide lõppvaatus kujunes siiski sarnaseks, Sillassen võttis mõlemad geimid 24-22, 24-22.

Ramona Üpruse vastseks oli šveitslanna Julie Franconville. Üprus alustas hästi ja võitis esimese geimi, kuid siis lasi Franconvillel oma rütmi leida ja sisse tuli liigselt lihtvigu ning kolmes geimis tuli vastu võtta kaotus 21-15, 14-21, 16-21.

Noormeeste üksikmängus sai Tauri Kilk loosiga otse teise ringi. Seal on tema vastane Juuso Kuoppala Soomest, kes avamängus võitis tšehhi Dominik Kopriva. Ka Artur Ajupov pääses mänguta järgmisse ringi. Ajupov oleks pidanud täna kohtuma bulgaarlase Evgeni Paneviga. Bulgaaria koondise liige andis aga Soomes võistluse eel positiivse COVID-19 proovi ja nii pidi kogu võistkond turniirist eemale jääma.

Seetõttu pääsesid loobumisvõiduga Bulgaaria paari Nablantova ja Pavlova üle järgmisse ringi ka Kruus ja Üprus paarismängus. Teises ringis ootab neid ees aga väga tugev esimese asetusega Venemaa paar Anastasia Boiarun ja Alena Iakovleva. Samale paarile jäid Kruus ning Üprus alla eelmisel aastal U17 EM-i veerandfinaalis.

Noormeeste paarismängus mängivad Mario Kirisma ja Robin Schmalz seitsmenda paigutusega taanlaste Christian Faust Kjaeri ja Marcus Rindshoj vastu. Tauri Kilk ja Artur Ajupov said loosi tahtel vastasteks kolmanda paigutusega hispaanlased Jacobo Fernandezi ja Ruben Garcia.

Segapaarismängus peavad mõlemad Eesti paarid astuma vastu sakslastele. Ramona Üprus ja Oskar Männik mängivad teise asetusega Aaron Sonnenscheini ja Leona Michalskiga. Catlyn Kruus ja Tauri Kilk neljandana paigutatud Matthias Kicklitzi ja Thuc Phuong Nguyeniga.

Vaata võistluste tabeleid ja tulemusi siit. Kõiki mänge näed badmintoneurope.tv.