fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti võitis juunioride EM pronksi

01.11.2020

Soomes sulgpalli juunioride Euroopa meistrivõistlustel saavad homme Eesti sportlased kaela pronksmedalid.

Eesti koondis mängis peale 3-2 veerandfinaali võitu Hispaania üle poolfinaalis Taani vastu. Taani oli turniiril esimese paigutusega võistkond ja jõudis raskusteta veerandfinaali, kus võideti 3-0 Rootsit.

Eesti noortel sulgpallimaa Taani esindajatele hammas seekord peale ei hakanud. Segapaarismängus kohtusid Ramona Üprus ja Oskar Männik Mads Vestergaardi ja Clara Loberiga. Kakskümmend minutit kestnud kohtumine lõppes tulemusega 12-21, 11-21 Eesti kahjuks.

Ka üksikmängudes ei tekkinud taanlaste vastu võimalust. Tauri Kilk kohtus valitseva U17 Euroopa meistri Mads Juel Molleriga ja pidi vastu võtma kaotuse 8-21, 14-21. Kolmanda finaalipääsuks vajaliku võidupunkti sai Taani naiste üksikmängus. Catlyn Kruus mängis Frederikke Ostergaardiga. Sellegi mängu võitja sai selgeks kahes geimis, kui Ostergaard võitis 21-16, 21-12.

Taani finaalivastane on Prantsusmaa. Prantslased said poolfinaalis 3-1 jagu Venemaast. Nii Prantsusmaa kui Taani olid vastamisi ka viimases juunioride EM finaalis kaks aastat tagasi Tallinnas. Toona õnnestus tiitel koju viia prantslastel. Eesti koondis saab läbi aegade esimese võistkondliku tiitlivõistluste medali kaela homme peale 10.00 algavad finaali lõppu.

Esmaspäeva pärastlõunal algab ka individuaalturniir, kus esimesena tulevad väljakule üksikmängijad.