fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti koondis on sammu kaugusel EM veerandfinaalist

31.10.2020

Soomes juunioride Euroopa meistrivõistlustel hakkavad selguma võistkondliku turniiri kaheksa parimat ehk alagruppidest veerandfinaalidesse pääsevad võistkonnad. Neljast alagrupist saab igast edasi kaks tugevamat võistkonda.

Eestil oli enne tänast kirjas võit Ukraina üle ja kaotus Prantsusmaale. Pidada tuli veel kaks kohtumist Sloveenia ja Šveitsiga. Kuna Sloveenia on seni kõik mängud kaotanud, oli eeldatavalt olulisem just võidu saamine Šveitsi üles, kes sarnaselt Eestiga võitis Ukrainat ja kaotas Prantsusmaale.

Esimeses mängus läksid platsile segapaarid. Oskar Männikul ja Ramona Üprusel ei õnnestunud Eesti skoori avada ning vastu tuli võtta kaotus Arthur Boudierilt ja Caroline Raclozilt 14-21, 18-21. Kahes järgmises üksikmängus olid paremad aga eestlased. Tauri Kilk alistas kõigepealt Mathis Chantakesone 21-13, 21-15. Naiste üksikmängus kontrollis kohtumist Catlyn Kruus, kes viis Eesti 2-1 ette tulemusega 21-19, 21-12 Lucie Amiguet üle.

Meeste paarismängus oli Eestil esimene võimalus kohtumine kolmanda võidupunktiga enda kasuks kallutada. Esimeses geimis avanesid Mario Kirismal ja Oskar Männikul võimalused mängu juhtima minna, kuid geim kaotati siiski napilt 23-25. Teises geimis olid juba šveitslased Arthur Boudier ja Nicolas Franconville kindlamad ja võitisd kohtumise 25-23, 21-11.

Nii sai otsustavaks naispaaride kohtumine. Catlyn Kruusi ja Ramona Üpruse vastasteks olid Julie Franconville ja Caroline Racloz. Kruus ja Üprus olid algusest peale ründavam ja domineerivam pool ning šveitslastel ei tekkinudki võimalust mängu juhtima minna. Väga vajalik võidupunkt ja kohtumise võit tuli tulemusega 21-10, 21-10.

Täna õhtul mängib 19.00 Eesti koondis viimase mängu Sloveeniaga. Kui see õnnestub võita, siis on Eesti noored esimest korda juunioride EM-l kaheksa parima seas.

Vaata kohtumist Sloveeniaga otseülekandes badmintoneurope.tv