fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noored tiitlikaitsja vastu ei saanud

30.10.2020

Sulgpalli juunioride meistrivõistluste teisel võistluspäeval võistkondlikul turniiril tuli Eesti koondisel vastu astuda oma alagrupi suursoosikule Prantsusmaale. Prantsusmaa koondis on kahe viimase juunioride EM-i tiitlivõitja.

Kohtumine algas üksikmängudega ning esimeses mängus läks Ramona Üprus vastamisi Anna Tatranovaga. Üprus head rohtu prantslanna vastu ei leidnud ja vastased läksid mänguvõiduga 21-14, 21-15 kohtumist 1-0 juhtima. Teises mängus tuli prantslaste eest väljakule hetke parim Euroopa juunior, eelmise aasta juunioride MM hõbe ja täiskasvanute konkurentsis juba häid tulemusi teinud Cristo Popov. Tema vastu astus Eesti juunioride esireket Tauri Kilk. Kuigi mitmed pallivahetused olid pikad ja Kilkil õnnestus Popov nii mõnigi kord üle mängida, siis võitjas kahtlust ei tekkinud. Popov tõi prantslastele võidu 21-15, 21-11.

Kõige põnevamaks osutus naiste paarismäng, kus Ramona Üprus ja Catlyn Kruus võitsid tasavägise ja pikaks veninud esimese geimi Flavie Vallet ja Emilie Verclot vastu, kuid järgmises kahes geimis enam vasteste rünnakuid murda ei suutnud. Kohtumise võiduks vajalik kolmas punkt tuli tiitlikaistjatele 25-27, 21-13, 21-9.

Meeste paarismängus jäid Mario Kirisma ja Oskar Männik alla Alex Lanierile ja Lucas Renoirile 9-21, 13-21. Põneva mängu pidasid segapaarismängus Kilk ja Kruus Popovi ja Vercelot vastu, kuid Eestile kohtumise ainsat võidupunkti tuua ei õnnestunud. Mäng lõppes vastaste kasuks 21-18, 21-17.

Kuna veerandfinaali saab igast alagrupist kaks parimat, siis osutub Eesti jaoks ilmselt otsustavaks homne mäng Šveitsiga. Šveits kaotas samuti Prantsusmaale, kuid võitis Sloveeniat. Eesti koondis alistas eile Ukraina. Nii on mõlemal kirjas võit ja kaotus. Kui Eesti suudab samuti Sloveenia alistada ja Šveits Ukraina saab määravaks just omavaheline kohtumine.

Eesti ja Šveits mäng laupäeval kell 9.00 ja viimane alagrupi kohtumine Sloveeniaga 19.00. Vaata mänge badmintoneurope.tv.