fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti koondisele EM-l oluline võit

29.10.2020

Täna algasid Soomes Pajulahtis sulgpalli juunioride Euroopa meistrivõistlused. Esmalt selgitatakse EM-l parim võistkond. Eesti koondis sai avakohtumises olulise võidu Ukraina üle.

Eestiga koos on alagrupis viis võistkonda ja edasi järgmisse ringi veerandfinaalidesse kaheksa parima hulka saab igast alagrupist kaks parimat. Kuna Eesti alagrupis parima asetusega ja favoriit on tiitlikaitsja Prantsusmaa, siis on iga võit ülejäänud võistkondade üle olulise tähtsusega võitlemaks edasipääsu nimel.

Esimeses ringis tuli Eesti mängijatel vastu astuda alagrupis teise asetusega Ukrainale. Ukraina koondise mitmed mängijad said eelmisel aastal kuni 17 vanusklassi EM-l võistkondlikult pronksmedali. Täna õnnestus Eesti koondisel aga Ukraina üle mängida 4-1.

Tasavägises matšis said esimeses mängus segapaaride kohtumises olulise võidu kolmes geimis Ramona Üprus ja Oskar Männik, kes võitsid 16-21, 21-12, 21-14 Viacheslav Yakovlevi ja Polina Tkachi. Eesti edu kindlustas meeste üksikmängus Tauri Kilk võiduga Yevgeni Stolovoi üle 21-14, 21-13. Kolmandas mängus, mis kujunes kohtumise pikimaks pidi Catlyn Kruus vastu võtma napi kaotuse Polina Buhrovalt 17-21, 21-17, 19-21. Eestile kohtumise võiduks vajaliku kolmanda võidupunkti tõid paarismängus Mario Kirisma ja Oskar Männik 21-18, 21-17 alistades Volodymir Koluzaievi ja Vitali Reva. Eesti koondisele 4-1 võidu vormistasid naiste paarismängus Kruus ja Üprus, kes võitsid Polina Buhrova ja Maria Stoliarenko 18-21, 23-21, 21-16.

Homme seisab Eestil ees kell 9.00 kohtumine Prantsusmaaga, kes täna võitis 4-1 Šveitsi. Viies võistkond Eesti alagrupis on Sloveenia.

Vaata tulemusi siit.

Kõik kohtumised otsepildis badmintoneurope.tv.