fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kati-Kreet Marranile ja Helina Rüütelile Saarlorlux Openil kaotus

27.10.2020

Täna algas Saarbrückenis World Tour 100 turniir Saarlorlux Open. Eesti mängijatest tulid avapäeval väljakule naiste paarismängu esimeses ringis Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel. Eestlannade vastasteks oli Hollandi paar Debora Jille ja Cheryl Seinen. Hollandlannadel on võistlustel kaheksas asetus, kuigi omavahel viimastel hooaegadel koos mängitud pole. Seinen oli viimasel paaril hooajal Selena Pieki paariline, kellega koos saavutatud säravaim tulemus on 2019. a Euroopa Mängude võit.

Esimene geim algas võrdselt, kuid peale 11-10 pausi tegid Jille ja Seinen vähem vigu ning võtsid esimese geimi 21-14. Teise geimi algus oli samuti võrdne, kuid siis said peale pausi parema hoo sisse Marran ja Rüütel ning viigistasid geimide seisu 1-1. Kolmandas geimis peale esimesi punkte tegid spurdi vastased ja Eesti paari mäng seejärel lagunes. Jille ja Seinen läksid kaheksandikfinaali tulemusega 21-14, 14-21, 21-10.

Kolmapäeval mängitakse naiste üksikmängu esimene ring, kus Kristin Kuuba kohtub 10.45 endast maailma edetabelis sadakond kohta tagapool asuva Malvika Bansodiga Indiast. Loobumiste tõttu sai vahetult turniiri eel reservnimekirjast põhitabelisse koha Helis Pajuste. Tema loositi vastamisi Slovakkia esinumbri Martina Repiskaga.

Pärastlõunal Eesti aja järgi 16.00 mängivad segapaarismängu avaringis Helina Rüütel ja Mihkel Laanes Alzbeta Basova (CZE) ja Anton Kaisti (FIN) vastu.

Vaata tabeleid ja tulemusi siit.

Otseülekannet kõikidelt väljakutelt näed Saarlorlux Open youtube kanalist:

Kolmapäeval 1 väljak 2 väljak 3 väljak