fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Saarlorlux Openil

26.10.2020

Teisipäeval algab Saksamaal Saarbrückenis selle sügise teine maailmakarika etapi võistlus Saarlorlux Open. Turniir on World Tour 100 kategooria võistlus auhinnafondiga 90 000 dollarit.

Eesti sportlastest osaleb üksikmängus Kristin Kuuba (BWF 55). Kuuba vastane esimeses ringis peaks olema India mängija Malvika Bansod (BWF 163). Kas Aasia mängijad turniiril osalevad, selgub vahetult võistluse eelõhtul, kui selguvad loobujad ja nende asemel tabelis koha saavad mängijad. Üheks sellistest mängijatest, kes reservnimekirjast loobumiste tõttu põhitabelisse loositakse on Helis Pajuste. Pajuste vastane selgub samuti esmaspäeva õhtul.

Naiste paarismängus on Kati-Kreet Marrani ja Helina Rüüteli (BWF 63) vastas kaheksanda asetusega Hollandi paar Debora Jille ja Cheryl Seinen. Jillele ja Seinenile on see esimene turniir koos mängida, sest eelmisel hooajal mängis Seinen Selena Piekiga, kellega tuldi 2019 Euroopa Mängude võitjateks. Helina Rüütel mängib kaasa ka segapaarismängus Mihkel Laanesega. Neil tuleb vastu astuda Soome ja Tšehhi duole Anton Kaistile ja Alzbeta Basovale.

Võistluse peakohtunik on Artur Zalužnõi. Eesti väljakukohtunikest osaleb Renna Unt.

Vaata tabeleid ja tulemusi siit.