fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti kohtub juunioride EM-l tiitlikaitsjaga

20.10.2020

Järgmisel neljapäeval algavad Soomes Lahtis juunioride Euroopa meistrivõistlused. EM-l mängitakse traditsiooniliselt kõigepealt võistkonnavõistlus ja seejärel individuaalturniir.

Täna toimus võistkonna võistluse tabelite loosimine. Kui algselt soovis turniiril osaleda üle 30 võistkonna, siis koroonaviirusest tingitud piirangud on osalevate võistkondade arvu vähendanud 17-le. Tugevamate koondistega riigid on siiski veel nimekirjas ja esialgu asetatud kaheksast võistkonnast on loobunud ainult Inglismaa. Võistkonnad loositi nelja alagruppi, kus igast edasi veerandfinaali saab kaks paremat. Eesti sattus fortuuna tahtel neljandasse alagruppi, kus on asetatud võistkondadest kaks aastat tagasi Tallinnas juunioride Euroopa meistriks tulnud Prantsusmaa koondis. Prantsusmaa oli Eesti alagrupi vastane ka kaks aastat tagasi. Teisegi asetusega võistkonna Ukrainaga kohtub Eesti teist EM-i järjest. Ülejäänud kaks võistkonda, kellega vastamisi astutakse on Sloveenia ja Šveits.

Eesti koondisse kuuluvad Artur Ajupov, Tauri Kilk, Mario Kirisma ja Oskar Männik. Neidudest on võistkonnas Catlyn Kruus ja Ramona Üprus. Koondist juhendab treener Heiki Sorge. Individuaalturniiriks liitub mängijatega Robin Schmalz, kes teeb kaasa individuaalvõistlusel paarismängus.

Vaata EM tabelit siit.