fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Seenioride EMV 2020

18.10.2020

Laupäeval mängisid A. Le Coq spordimajas Tartus Eesti meistrimedalitele seenioride vanuseklasside mängijad. Seekordsed seenioride meistrivõistlused tõid kokku 129 osalejat. Koroonaviiruse tõttu jäid kahjuks tühjaks traditsiooniliselt meistrivõistlustel esindatud kõige vanemad vanuseklassid ning seekord oli kõrgeim vanuseklass, kus meistrid selgusid 65+.

Kui mõnes vanuseklassis võtsid omavahel mõõtu vaid 2-3 osalejat või paari, siis kõige populaarsemad kategooriad olid seekord üksikmängudes 50+ meeste üksikmäng. Üheksa võistleja konkurentsis tuli kullale Meelis Tammik, kes finaalmängus sai jagu Rimantas Jurkuvenasest 21-10, 21-14.

Palju osavõtjaid oli ka 35+ ja 50+ segapaarismängudes. Nooremate seas võtsid võidu Ulla Helm ja Andres Aru. Finaalis mängiti üle Erti Möller ja Liisu Lugna 21-10, 21-10. Sulgpalliliidu president võttis kulla koos Eve Laansooga veel 35+ naispaaride seas. Andres Aru sai teise meistritiitli üksikmängus. 50+ segapaaride konkurentsis ei olnud vastaseid Einar Veedele ja Marju Velgale. Nende finaalivastased olid Eduard Greef ja Külle Kordemets. Kohtumine lõppes Veede ja Velga kasuks 21-13, 21-15.

Kaotusteta jätkas seenioride meistrivõistlustel taas Heiki Sorge, kes võitis oma järjekordse seenioride MV kulla 45+ vanuseklassis. Finaalis võitis Sorge Reimo Rajasalu 21-7, 21-8.

Kõige vanemas 65+ vanuseklassis oli üksikmängus parim Aavo Raig Väino Stoltseni ja Tõnu Terepingi ees.

Loodetavasti on 2021. aasta seenioride meistrivõistlustel taas arvukam osalejaskond ja viirus ei takista enam kõigi soovijate osalemist.

Vaata tulemusi siit.