fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Ramona Üprus kolmekordne juunioride meister

18.10.2020

Täna selgusid Tartus 2020. aasta Eesti parimad juuniorid. Algselt aprilli alguses toimuma pidanud võistlus peeti A. Le Coq spordimajas plaanitust pool aastat hiljem.

Juunioride meistrivõistluste kõige edukamaks mängijaks kujunes Ramona Üprus (TÜASK), kes võitis kuldmedali kõigis kolmes mänguliigis. Neidude üksikmängus jõudsid oodatult finaali Eesti juunioride hetke kaks parimat Üprus ja Catlyn Kruus (Triiton). Üprusel õnnestus oma esimene juunioride üksikmängu tiitel kindlustada kahe geimiga 21-12, 21-18. Kolmanda koha mängus võitis Elisaveta Berik (Triiton) Karoliine Inselbergi (Triiton) 21-14, 21-17.

Teise kulla sai Ramona Üprus koos Catlyn Kruusiga paarismängus, kus neile sellel võistlusel vastaseid ei leidunud. Finaalis saadi kiire ja kindel võit Emili Pärsimi ja Marelle Salu (mõl Triiton) üle 21-4, 21-9. Pronks kuulus Andra Mai Hoopile (TÜASK) ja Karoliine Inselbergile.

Kolmanda kuldmedali võitis Üprus Oskar Männikuga (Nõo SK) segapaarismängus. Võtmekohtumiseks kujunes siin poolfinaal Tauri Kilki (Triiton) ja Catlyn Kruusiga. Pingelises ja tasavägises heitluses said otsustavaks paar punkti. Männik ja Üprus võitsid kohtumise 21-17, 18-21, 25-23. Finaalis olid nende vastasteks Mihkel Mart Liim ja Karoliine Inselberg (mõl Triiton). Finaalmäng kujunes võrreldes poolfinaaliga ühepoolsemaks ja Männik ning Üprus said võidu 21-8, 21-13. Kolmanda koha mängu võitsid Kilk ja Kruus.

Noormeeste üksikmängus tuli võitjaks päev varem U17 meistrikulla kaela saanud Tauri Kilk. Ka finaal oli eelmise päeva kordusmäng. Seegi kord ei õnnestunud Mario Kirismal (Tallinna Sulgpallikeskus) Kilkile vastu hakata. Mänguskoor jäi Kilki kasuks 21-8, 21-9. Pronksmedali mängus võitis Oskar Männik klubikaaslast Nõo sulgpalliklubist Rannar Zirki 21-18, 17-21, 21-15.

Noormeeste paarismängus kohtusid finaalis turniiri kaks eeldatavalt tugevaimat paari Mario Kirisma ja Robin Schmalz (Tallinna Sulgpallikeskus) ning Oskar Männik ja Rannar Zirk (Nõo SK). Kirisma ja Schmalz võitlesid välja kulla kolmes geimis 15-21, 24-22, 21-14. Pronksi said Andrei Scmidt ja Hugo Themas (Triiton).

Vaata kõiki tulemusi siit.